Highlight Të tjera

10 gjëra të vlefshme që i mësova në këto 10 vite

gjëra të vlefshme

Këtu janë disa gjëra që i mësova sidomos këto 10 vitet e fundit të jetës time. Çdo kush duhet ti dijë, dhe do të doja që dikush të mi tregonte mua siç unë do t’ua tregoj juve sot.

Mbajini secilën nga këto fjali afër vetes kudo që shkoni!

1. Gjithmonë tregohuni modest.

2. Jo të gjithë duhet të më pëlqejnë mua.

3. Puno shumë!

4. Unë nuk i di të gjitha.

5. Drama është një harxhim kohe.

6. Ji i sjellshëm.

7. Sjelljet janë shumë të rëndësishme.

8. Ndershmëria është gjithçka!

9. Mos u vesh që të lësh përshtypje, veshu për tu ndjerë rehat.

10. Qetësia është me të vërtetë flori…

Mos harroni jeta është e shkurtër, jini vetvetja.