Highlight Të tjera

10 fotografi që dëshmojnë se sa e mrekullueshme është bota!

fotografi

Bota në të cilën jetojmë është thjesht një thesar i gjërave interesante dhe mahnitëse. Ju vetëm duhet ta shikoni atë nga këndvështrimi i duhur.

Për t’ju ndihmuar ju, ne krijuam një koleksion fotografish, të marra në vende të tëra anembanë botës, të cilat vërtet kanë fuqinë t’ju befasojnë.

Këto janë 10 fotografi që tregojnë se sa e mrekullueshme është bota!


Një dhomë hoteli nën ujë, Dubai
Shtegu i terrorit në Kinë
Uji më i pastër në Botë, Liqeni Melissani, Greqi
Një trung 100 vjeçar, Francë

Një pishinë mes 2 ndërtesave, Londër

Skulpturë e ndërtuar me shishe plastike, Rio de Janeiro

Rruga e vdekjes, Kinë

Reflektimi i dritës së hënës në male

Bregu, Crimea
Skulptura Inerta në Muzeun MUSA